E-mail: info@slankmetlinda.nl

Club van Linda

Let op! Je hebt nog tot 30 juni 22:00u de tijd om lid te worden van de Club van Linda voor maar 5 euro per maand voordat de prijs definitief wordt verhoogd.

 

Wil jij elke dag heerlijke en makkelijke koolhydraatarme recepten koken die ook nog eens zorgen voor het bereiken van jouw ideale gewicht?

Hoe zou het zijn als je elke week een stapje dichter bij je doel komt en de centimeters en kilo’s steeds minder worden. Dat je elke week meer energie krijgt en lekkerder in je vel zit.

Dat je genoeg inspiratie hebt om te koken en dat je niet na hoeft te denken over lekkere recepten die jouw gezondheid een boost zullen geven. En bovenal gemakkelijk met het hele gezin te eten zijn.

Ik ben Linda een normale Nederlandse vrouw van 39 jaar die moeite heeft gehad met haar zelfvertrouwen, haar lichaam, haar gezondheid en energieniveau. Toen ik 19 was, zat mijn zelfvertrouwen aan de grond.

Het is uiteindelijk per pure toeval geweest dat ik koolhydraatarm eten heb ontdekt. Ik was zo klaar met alle diëten, dat ik klaar was voor een andere aanpak.

Maar na een korte kennismaking zag ik resultaat en raakte ik verslaafd aan alles wat met koolhydraatarm en gezondheid te maken had. Om maar niet te spreken over het effect van koolhydraatarm op je gewicht.

Ik las tientallen boeken, deed een opleiding als voedingsdeskundige en maakte van mezelf een wandelende praktijk-encyclopedie. Ik begon te leren van mensen die hun doel al hadden bereikt met koolhydraatarm eten. Ik leerde over voedingsstoffen, stofwisseling en energiebehoefte. Niks is mij teveel en ik pak alles aan. En inmiddels heb ik meer dan 15.000 mensen geholpen met mijn coaching, koolhydraatarme weekmenu’s, boeken, gratis artikelen en via social media.

Het is mijn doel om jou van bruikbare informatie te voorzien om je leven een positieve spin te geven. Wat als je de energie, het geluk en plezier in het leven  weer volledig terug kunt krijgen met behulp van slechts wat simpele veranderingen?

 

Zou dat niet fan-tas-tisch zijn?

Ik weet hoe belangrijk je gewicht en je gezondheid voor je is en hoe graag je weer wilt bruisen van de energie.

En ik denk dat jij weet dat koolhydraatarm eten de oplossing is om dit te bereiken! En dat is precies waarvoor ik de Club van Linda heb opgericht!

 

Het werkt super simpel….

Elke donderdag staat er een weekmenu voor je klaar met fantastische recepten die makkelijk te bereiden zijn en volledig berekend op de juiste voedingswaarden zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken.

En heb je vragen over koolhydraatarm eten dan heb je direct toegang tot mij en meer dan 1500 andere leden in het besloten forum met allemaal mensen net als jij en ik.

Lijkt dit je wat? 

 

Kom dan bij de Club van Linda voor maar 0,25 0,17 per dag!
Grip op je gewicht en gezondheid en trots op jezelf en je lichaam.

JA, DAT WIL IK

Sluit je vandaag nog aan en krijg:

Iedere week een nieuw menu

 • Volledig uitgeschreven met 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes
 • Keuze uit koolhydraatarm of koolhydraatbeperkt
 • Calorieën tellen niet nodig
 • Zelf in te richten naar jouw eigen wensen en (drukke) bestaan
 • Alles is al uitgeteld voor jou, voorzien van voedingswaarden met calorieën, koolhydraten, eiwitten en vetten.
 • Makkelijk printbaar

Een veilig forum

 • Een ontmoetingsplaats met mensen net als jij en ik
 • Anoniem als je dat graag wilt
 • Alles mag, niets moet
 • Laat je helpen en help anderen
 • En profiteer van al mijn kennis, tips en ervaringen

En dat is niet alles, je krijgt ook nog 2 BONUSSEN!

BONUS 1: Iedere week nieuwe recepten

 • Nooit meer om inspiratie verlegen
 • Veel variatie
 • Gezin kan mee eten
 • Jezelf niets hoeven te ontzeggen
 • Normale ingrediënten uit de supermarkt

BONUS 2: Artikelen en video’s

 • Iedere week nieuwe artikelen en video’s
 • Stap voor stap informatie die je naar je doelt brengt
 • Vele video’s voor inspiratie en motivatie
 • Antwoorden op jouw vragen die je verder helpen

Let op: Dit is niet alleen losse informatie over koolhydraatarm eten of losse recepten….

Binnen de club van Linda draait het om praktisch aan de slag met volledig uitgeschreven weekmenu’s en support via het forum. En daarnaast ook nog eens extra tips en adviezen via artikelen en video’s.

Informatie over koolhydraatarm eten en losse recepten zijn overal wel te vinden. Maar je vind nergens op zo’n laagdrempelige manier tips en adviezen van een voedingsdeskundige die direct toepasbaar zijn op jouw gewicht en gezondheid.

Méér dan 1500 mensen gingen jou al voor en gaan voor een goede gezondheid en een lichaam om trots op te zijn!

DAT WIL IK OOK!

Ben jij klaar om…

… nooit meer op dieet te hoeven?

… weer lekker in je vel te zitten?

… weer grip te krijgen op jouw gezondheid?

… geen honger meer te hebben?

… geen snaaibuien meer te hebben?

… meer energie dan OOIT te hebben?….

Dan weet ik zeker dat jij klaar bent voor de Club van Linda!

Je krijgt hiermee toegang tot alle informatie die je nodig hebt: iedere week een nieuw weekmenu met altijd nieuwe recepten en een besloten forum met een prachtige groep mensen die net zoals jij zijn.

Mensen die dezelfde onzekerheden hebben en ook stoeien met hun gewicht en gezondheid. Mensen die misschien al een stap verder zijn dan jij waardoor je door hen gesteund wordt en een stok achter de deur hebt om ook die stap te zetten.

En niet onbelangrijk: het is een groep mensen waarmee jij je successen kunt vieren!

Op het forum kun je al je vragen stellen die je hebt over koolhydraatarm eten. En ook ik ben er om al je vragen te beantwoorden.

Het is een hele fijne groep mensen waar ik supertrots op ben!

En ik wil niks anders voor jou dan dat jij dit ook kunt ervaren. Ik weet zeker dat jij je er thuis gaat voelen.

 

Afvallen doe je niet alleen, we doen dit samen!

 

 

En ben je niet zo’n groepsmens? Dat geeft helemaal niks hoor. Als jij gewoon alleen die weekmenu’s elke week in je inbox wilt ontvangen dan is dat ook helemaal prima!

 

Nog even dit, ik wil dat je weet dat……

 

…….ik die stok achter de deur ga zijn zodat jij wel je doel bereikt! Want ik stond een paar jaar geleden ook in jouw schoenen.

…….alle vragen gesteld mogen worden en dat jij ook antwoord krijgt van mij.

……je niet alleen bent! En dat we elkaar ook gaan helpen op het forum. Zodat je steun krijgt van gelijkgestemde mensen, ook als je het moeilijk hebt.

……en dat je natuurlijk gemakkelijk aan de slag kunt met de praktische weekmenu’s.

 

Kom jij bij de club van Linda?
Start voor 30 juni 22.00u nog voor maar 0,25 0,17 per dag en je ontvangt direct jouw eerste weekmenu en toegang tot het forum.

JA, DAT LIJKT MIJ SUPER!

VEELGESTELDE VRAGEN

Special

 • Hoe werkt het abonnement?

  Het abonnement kost als je instapt vóór 30 juni 2017 22:00u 5,- per maand. De eerste maandbetaling kun je via iDeal of een andere gewenste betaalmethode doen. Met deze betaling geef je automatisch een machtiging af voor automatische incasso.Vervolgens worden toekomstige betalingen van 5,- per maand via automatische incasso van je rekening afgeschreven.

  Na een geslaagde betaling ontvang je per mail jouw gebruikersnaam en wachtwoord voor de Club van Linda. In een parate mail ontvang je direct een weekmenu om vandaag nog van start te gaan!

 • Ik gebruik medicatie. Kan ik me aansluiten?

  Gebruik je momenteel medicijnen en heb je medische klachten, overleg dan altijd met je huisarts of je mag starten met koolhydraatarm eten. Mijn ervaring is echter dat koolhydraatarm eten de perfecte manier is om je gezondheid te verbeteren, maar slik je medicijnen dan kan het zijn dat dit bijgesteld moet worden. En dat kan vrij snel gaan. Dus overleg altijd met je arts dat je dit wilt gaan doen.

 • Ik heb gezondheidsklachten, is dit wat voor mij?

  Als je onder behandeling staat van een arts of specialist, dan is het altijd verstandig om eerst bij je arts te informeren of een koolhydraatarme of koolhydraatbeperkte levensstijl op dit moment geschikt voor je is.

 • Ik heb een voedselintolerantie, heeft een abonnement wel zin?

  Met de weekmenu’s is niet specifiek rekening gehouden met een voedselintolerantie of –allergie. De weekmenu’s zijn hier niet specifiek voor geschreven. Maar wisselen, vervangen en ruilen is geen enkel probleem. Daar help ik je juist graag bij. Zodat ook voor jou, als je een intolerantie of allergie hebt, aanpassingen mogelijk zijn.

 • Ik heb geen behoefte aan een forum, maar wel aan de weekmenu’s en recepten. Is dat erg?

  Nee natuurlijk niet. De ene persoon vind het juist prettig om te delen en te vragen, een andere persoon weer niet. Iedereen is daarin verschillend en jij bepaalt jouw eigen weg. Weet wel dat als je ergens mee zit en er niet uitkomt, het forum er altijd is om op terug te vallen. Je kunt overigens volledig anoniem deelnemen als je dat graag wilt.

 • Ik ben niet zo handig met de computer, werkt dit ook voor mij?

  Alles is te vinden op één plek. Lukt iets niet of werkt iets niet. Hulp is onderweg 🙂

 • Wat kan ik met de weekmenu’s verwachten?

  Iedere week staan er 2 nieuwe weekmenu’s voor je klaar. Een koolhydraatarm en een koolhydraatbeperkt weekmenu. Je kiest het weekmenu dat op dat moment past bij jouw gezondheidswensen en doelstellingen. Uiteraard helpen ik en de leden jou het beste weekmenu uit te kiezen. Deze weekmenu’s zijn volledig uitgeschreven in de juiste balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten.

  Je kunt ze strikt volgen, maar je kunt zo ook gebruiken ter inspiratie voor het zelf samenstellen van jouw dagindeling. Op deze manier zijn de weekmenu’s volledig aan te passen naar jouw behoeften, drukke bestaan, dagindeling en kun je makkelijk combineren met het gezin. Lust je iets niet? Of komt een dag je niet uit qua planning? Geen probleem, er is nagedacht over wisselen en ruilen.

 • Kan ik makkelijk opzeggen?

  Opzeggen kan op elk gewenst moment binnen de ledenomgeving op de support pagina. De opzegtermijn voor elk abonnement bedraagt 2 weken.

Echte mensen (zoals jij)
die inmiddels FAN zijn van de Club van Linda!

Slank met Linda scoort:

9.2 van 10 sterren, berekend uit 312 beoordelingen van klanten.

Méér dan 1500 mensen gingen jou al voor en gaan voor een goede gezondheid en een lichaam om trots op te zijn!

DAT WIL IK OOK!