E-mail: administratie@slankmetlinda.nl

Hoe val je snel af

Hoe val je snel af
8 maart 2016 Linda Nordholt
Hoe val je snel af - Slank met Linda

De eerste vraag die klanten mij vaak stellen is: Hoe val je snel af? Mijn antwoord daarop is altijd dat snel afvallen niet altijd de beste manier is om af te vallen. Sneller betekent niet altijd beter of verantwoord.

Wat ik wel snap is dat het voor de motivatie goed is om te zien dat de eerste kilo’s snel gaan. Maar ik vind het wel belangrijk dat dit op een verantwoorde manier moet gaan. Wil je een ‘boost’ in afvallen ervaren, dan zul je jouw lichaam weer in een vetverbrandende modus moeten zetten. Deze ‘boost’ in afvallen bereik je door het direct aanspreken van jouw vetreserves. En dat lukt beter als ons lichaam niet eerst de beschikbare koolhydraten hoeft te verbranden, maar meteen de opgeslagen voorraad vet kan aanspreken door (veel) minder koolhydraten te eten, maar meer eiwitten en gezonde vetten. Niet minder eten, maar anders eten!

Hoe val je snel af

Maar hoe doe je dat nou? Koolhydraten minderen en meer eiwitten en gezonde vetten eten? Mensen met overgewicht willen graag hun kilo’s kwijt, liever vandaag dan morgen. Het moet snel gaan, op een prettige manier en vooral even niet nadenken over alle gezonde voedingsmiddelen die je moet aanschaffen om überhaupt te kunnen beginnen. De meest makkelijke manier is de Quickstart: snel en verantwoord afvallen met een strikte koolhydraatbeperking tot maximaal 50 gram per dag. Je valt niet alleen snel af, maar het is ook nog eens een geweldige opstap naar een gezond eetpatroon. Zonder honger en jouw lichaam start weer met vet verbranden. Je ervaart op een makkelijke en prettige manier hoe het voelt in jouw lichaam om minder koolhydraten te eten, maar meer eiwitten en gezonde vetten. Om maar niet te spreken van de energie die je ervoor terugkrijgt! En dit is blijvend! Hoe val je snel af? Met een ‘boost’ die jouw lichaam weer in een vetverbrandende modus zet.

De Quickstart

De Quickstart is een volledig ‘andere’ manier van afvallen dan we vaak gewend zijn. Maar wel een effectieve en goede manier om voor altijd je eetpatroon te veranderen en nooit meer aan te komen. Geen calorieën tellen, maar eten in de juiste balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten. Je eet dan tot maximaal 50 gram koolhydraten per dag, maar dat wat je mindert in koolhydraten, vul je aan met voldoende eiwitten en gezonde vetten. Je gaat anders eten, maar niet minder. Anders is het gewoon weer een crashdieet.

De Quickstart zorgt ervoor dat jouw lichaam in ketose raakt. Na 48 uur heeft jouw lichaam alle koolhydraatreserves opgebruikt en schakelt het over op een alternatieve energiebron: de vetreserves in het lichaam. Je hoeft niet bang te zijn voor het jojo effect. Meer eiwitten en gezonde vetten beschermen de spieren en stimuleren een snelle vetverbranding. Hierdoor raak je enkel kwijt wat je teveel hebt: vetmassa.

Dus hoe val je snel af?

Door direct te beginnen. Word lid en er staat een uitgeschreven weekmenu voor je klaar.

Start direct met koolhydraatarm eten!

Doorbreek die vicieuze cirkel van afvallen en weer aankomen. Voor een goede start heb ik daarom een GRATIS KOOLHYDRAATARM WEEKMENU gemaakt. Zo hoef je niet na te denken waar te beginnen en zet je jouw lichaam direct aan tot vetverbranding. Voor een ‘boost’ in afvallen en een opstap naar een gezond eetpatroon.Comments (2)

 1. Joke 2 jaar geleden

  Hallo Linda,

  Sinds februari 2016 ben ik helemaal overgestapt op deze leefwijze. Ben er nog steeds heel blij mee.
  Ben nu 15 kg kwijt. Het gaat langzaam maar dat geeft niet.
  De dokters zijn tevreden,ik ook. Alleen de suiker staat op 6.3 en dat is al het hele jaar zo.
  Heb jij enig idee?
  Vriendelijke groet
  Joke Schippers-Seits

  • Auteur
   Linda Nordholt 2 jaar geleden

   Hoi Joke, oei dat is heel lastig te zeggen zo voor mij. Ik kan ook moeilijk zeggen of het ligt aan je eetpatroon of dat het medisch is. Misschien eens met je arts overleggen? Wellicht ben je zeer gevoelig voor koolhydraten en eet je toch nog teveel? Groet Linda

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*