E-mail: administratie@slankmetlinda.nl

Wie is Linda

Ik mag mijzelf dan gediplomeerd voedingsdeskundige noemen, maar belangrijker vind ik het dat ik ervaringsdeskundige ben in afvallen, het aanleren van een duurzaam gezond eetpatroon en het creëren van een gezonde relatie met eten. Jaren geleden had ik het moeilijk. Constant bezig met afvallen, zoeken naar weer een nieuwe manier van diëten, om telkens weer terug te vallen in oude gewoontes. Noem het gerust een ‘ongezonde relatie met eten’. Want eten en niet (mogen) eten bepaalde mijn dagen en uiteindelijk mijn zelfbeeld en zelfvertrouwen als persoon.

Jaren geleden at ik volledig volgens de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Veel brood, aardappelen, pasta, rijst. Ik lette met name op de hoeveelheid calorieën die ik at. Ik was ‘bang’ voor vet en at alles mager en light. Dit had ik mijzelf zo aangeleerd met de kennis over voeding die ik toen had. Ik dacht serieus gezond bezig te zijn met de richtlijnen die het Voedingscentrum gaf. En hey, zijn we niet allen groot geworden met brood, aardappelen en de ontbijtkoeken als tussendoor?

Maar……Ik had de hele dag honger, had weinig energie en constant last van snaaibuien. Met name eind van de middag en in de avond. Met etentjes of onverwachte lunches, had ik moeite met kiezen. Waar zitten de minste calorieën in? En waar het minste vet? Je snapt, ook de kilootjes kwamen er langzaam aan bij.

Kortom, ik had het moeilijk! Dit moest anders……

Mijn doorbraak wordt jouw doorbraak!

Ik had een ‘doorbraak’. Ik maakte kennis met een andere manier van eten. Niet minder eten, maar anders eten. Er ging een wereld voor me open. Het moment waarop ik besefte dat ik geen honger meer had en er zelfs momenten waren waarop ik niet aan eten dacht. Ik wilde niet meer anders.

Ik kwam tot het besef dat ik met mijn ‘oude’ eetpatroon volgens de Schijf van Vijf, teveel koolhydraten (=suiker) at. Ik zat vast in de zogeheten koolhydraat- of suikerverslaving. De honger die ik altijd had hoorde helemaal niet bij mij, net als die extra kilo’s. Het lag aan mijn eetpatroon.

En ik kan jou helpen ook deze doorbraak te krijgen. Besef dat ook jouw eetpatroon niet bij jou en je lichaam past. Een eetpatroon dat niet wil dat jij vet verbrandt, maar juist vet opslaat. Ook jij zit waarschijnlijk (onbewust) vast in die koolhydraat- of suikerverslaving. Heb je eenmaal die doorbraak bereikt, dan hoef je nooit meer op dieet, nooit meer op zoek naar een nieuwe methode. Je gaat jouw lichaam weer voeden in plaats van vullen.

Mijn zoektocht naar een gezonde relatie met eten is inmiddels voltooid. Langzaam kwam ook mijn vertrouwen in mijzelf en mijn lichaam terug. Ik ben inmiddels aardig wat kilootjes kwijt, ik heb nooit meer honger, heb meer energie dan ooit en het belangrijkste: ik blijf op gewicht. Ook ik heb af en toe momenten waarop ik mezelf weer wat ‘suikers’ en alcohol gun, en ja, dat ik wat aankom. Maar het kost me inmiddels geen enkele moeite meer om na zo’n moment (weekend, feestje, vakantie) weer in het gareel te gaan en weer gezond te eten. Als je door de week keurig in het gareel zit, heb je in het weekend echt ruimte om te ‘zondigen’.

Eet anders, niet minder

Mijn opgedane kennis, mijn eigen ervaring en niet te vergeten mijn passie voor voeding, heb ik vormgegeven in mijn ‘Slank met Linda methode’.

Eet anders, niet minder. Eet in de juiste balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten. En je laat jouw lichaam weer doen wat het moet doen: vet verbranden!

En ik kan jou helpen te ervaren wat ik heb ervaren: die doorbraak. En wat anders eten kan betekenen voor jouw gezondheid en gewicht. Je gaat afvallen op een voor jou praktische en haalbare manier en ik help je daarbij de weg te zoeken en vinden om dat Slanke & Gezonde eetpatroon te verkrijgen én behouden. Maar jij bepaalt daarin jouw eigen pad. Weet je absoluut niet waar je moet beginnen en kun je wel wat hulp gebruiken? Word dan lid van Slank met Linda en betreedt daarmee de exclusieve ledenomgeving. Je ontvangt daarmee iedere week een uitgeschreven weekmenu, recepten, coaching en nog veel meer! Je bent van harte welkom.

Ik heb mijzelf als voedings- en ervaringsdeskundige de missie gesteld om andere mensen de weg te laten zoeken én vinden naar een gezonde leefstijl.

”Ik geloof dat iedereen zijn of haar gewicht kan accepteren. Basisvoorwaarde hiervoor is het creëren van een gezonde relatie met eten”

Direct aan de slag?

START HIER